Trotse partners

Ronda

Hotel Arriadh wordt gerund door John en Wilbert, twee geweldige gastheren. Het hotel ligt aan de rand van prachtig Ronda. Het is de ideale basis voor de schrijfcursussen waar je in alle rust kunt schrijven. En, als je dat wilt, loop je in tien minuten naar het dorpje Arriate voor een ontmoeting met de lokale bevolking.

www.hotelarriadh.com


Impressie van Ronda? Klik hier. 


Granada

Hotel Finca Aldabra ligt 9 kilometer van Granada, en geeft je een unieke kijk op de wereld. Ze is gelegen aan de voet van Sierra Nevada. Je schrijft in alle rust aan je levensverhaal en in de avond geniet je van de prachtige zonsondergang. In de omgeving is van alles te doen: wandelen in de Sierra Nevada, La Alhambra bezoeken, paardrijden. www.fincaaldabra.com 
Impressie van Granada? Klik hier. 

Barcelona??

We zoeken ook een partner in Barcelona (net er buiten heeft de voorkeur). Kleinschalig, gastvrij. Het mag van Spaanse of Nederlandse eigenaren zijn. Bijvoorkeur met zwembad. Extra leuk als de kamers de verschillend zijn, net als bij de andere partners.


Heb je tips, stuur een e-mail naar [email protected]jaarnavandaag.com

Complimentenrijtje!

Je haalt Spanje in huis met de lekkere delicatessen van spanjewinkel.nl - kun je vast voorproeven of nagenieten als je bent geweest!

www.spanjewinkel.nl

Wil je partner fietsen in de omgeving van Granada overweeg dan een racefiets. Deze huur je per dag via www.rent-a-bici.com. Ze verhuren ook kleding & helmen. De fietsen hebben toeclips dus fietsen kan met gymschoenen.