Uw levensverhaal laten schrijven

Onder de Spaanse zon, in het zuiden van Spanje in de omgeving van het verrukkelijke Granada, schrijft Brenda van Es uw levensverhaal. Tijdens uw verblijf is er alle tijd, rust en ruimte om tot de mooiste verhalen te komen. 


Liever zelf schrijven? Klik hier en kom naar een van de schrijfweken in Spanje


Uw bijzondere leven

We praten tijdens gespreksdagen in een ongedwongen sfeer over wat uw in het leven heeft meegemaakt, wat u heeft geleerd en wat u wilt doorgeven. Hoe waren uw ouders, broers en/of zussen en wat waren uw diepte- en hoogtepunten? U blikt terug en geeft uw reflecties.


Gesprekken

Voorafgaand aan uw komst spreken we af wanneer de gespreksdagen (minimaal 2) plaatsvinden. Tijdens de gesprekken zoom ik in op karaktereigenschappen, je levensvisie en wat je je kinderen en kleinkinderen toewenst. Ik neem de gesprekken op en werk ze later uit zodat uw woorden en uw geluid doorklinken in het boek. Hier leest u hoe een gespreksdag eruit ziet.


Heeft u kinderen? Dan zal ik ook met hen contact opnemen (bijvoorbeeld via Skype of via e-mail) om hen te vragen of zij specifieke onderwerpen hebben waar ze meer over willen weten. Tenslotte is het ook voor hen een unieke kans om uw verhaal in het boek terug te lezen. Een boek dat generatie-op-generatie mee zal gaan!


Foto’s

In Spanje maak ik een bijzondere fotorapportage. Deze foto’s verwerk ik in uw boek. Het maakt het boek extra persoonlijk als u ook een aantal foto's uit oude fotoalbums meeneemt die belangrijk voor u zijn. Deze gebruik ik graag voor de fotoreportage en het boek.


Het boek

Na uw verblijf ontvangt u de tekst en geeft u aan of alles juist beschreven is. Eventuele correcties kunnen worden doorgevoerd voordat het boek wordt gemaakt. Het is mogelijk dat er bepaalde onderwerpen zijn besproken die u liever niet terug wilt lezen in het boek. Gesprekken kunnen tenslotte erg vertrouwelijk worden. Als u een onderwerp wilt verwijderen, geef dit tegen die tijd dan gerust aan.


Het is aan u of uw boek '100 jaar na vandaag' nog een tijdje in de kluis blijft of dat u uw waardevolle verhaal direct deelt met uw naasten. 

Ik schrijf , en u geniet van het Spaanse leven. 

úw woorden, úw geluid klinken door in uw unieke boek ‘100 jaar na vandaag’.