MAAK VAN 2018 JOUW SCHRIJFJAAR
en doe mee met het jaarprogramma

Dit jaar komt je boek er echt, dankij het jaarprogramma 2018

Psst ... en ook nog eens tot wel 20% korting


Er kunnen allerlei redenen zijn dat je boek er nog niet is. Misschien ben je al enige tijd aan het schrijven aan je boek maar mis je tijd, rust en ruimte, en de concentratie om door te werken. Of ben je ergens vastgelopen en weet je zelf niet eens waarom. Misschien mis je een klankbord, iemand die met je meeleest, je stuurt, je aanwijst waar je verhaal wankelt en hoe dat kunt aanpassen. Dan is dit de ideale formule voor jou. 


Je gaat namelijk een jaar aan je boek werken. Daarna is het klaar. Hieronder lees je hoe het programma eruit ziet.


HET PROGRAMMA

Er zijn twee intensieve programma's, één voor beginners en één voor gevorderden (mensen die al in Spanje de basiscursus hebben gevolgd). Elk programma bestaat uit 5 onderdelen zodat je kunt kiezen wat je het beste uitkomt. Je gaat een jaar lang aan je boek werken, je schrijfdroom waarmaken.


Daarom gaan we schrijftijd inplannen in je nieuwe agenda, nog voordat je die volloopt. Niet alleen je schrijfuren, maar ook de schrijfcursussen waar je andere gelijkgestemde zielen ontmoet, worden geblokt. En het leuke is dat als je meedoet aan 3, 4 of 5 onderdelen, je tot wel 20% korting krijgt!


BEGINNERS

Je hebt een goed boekidee maar tot het schrijven ervan ben je nog niet gekomen. Dit jaar wil je daar verandering in brengen. Dat verhaal zit nu al te lang in je hoofd. En daar moet het niet zitten, het moet op papier. Hoe begin je aan zoiets, een boek over je leven? Welke schrijfvorm hoort daarbij? Dit programma zorgt ervoor dat je de handvatten krijgt waardoor je boek ook daadwerkelijk zult schrijven. Door structuur en door de passievolle begeleiding. Zo ziet je schrijfprogramma eruit:


Je begint met een dagcursus in Haarlem (16 januari, verplicht) 

(normale prijs 93 euro)


Daarna volgt de basiscursus/schrijfweek in Spanje. Jij kiest de datum en locatie. Ook dit onderdeel is verplicht, het is immers de basis van de ©ES methode. Ik adviseer je te komen in mei, juni of juli 2017 zodat je met de opgedane kennis aan de slag kunt en je nog voldoende tijd hebt voor de rest van het jaar. Kies hier jouw schrijfweek (excl VIP-week).

(normale prijs 895 euro)


Daarnaast kies je uit:


Een privésessie (tussen januari en april) in Haarlem. Daar gaan we in op je boek, de essentie en maken we je schrijfplan. Die dag ga je ook in je agenda de schrijfuren en deadlines plannen. Yep! Concreter kan het niet worden. Wat moet je nog doen voordat je deel neemt aan de schrijfweek, wie heb je voor wat nodig, welke stappen hangen daar aan vast. Je gaat naar huis met een strak doortimmerd plan waardoor je precies weet wat je wanneer moet doen.

(normale prijs 249 euro)


5 uur schrijfcoaching. 

(normale prijs 49 euro p.u.)


de schrijfretraite in Nederland (idem). 

(normale prijs 395 euro)


Het hele pakket? Dan krijg je 20% korting. 

Je betaalt geen 1.913 euro maar 1.534 euro


De korting geldt niet voor de meerprijzen voor een eigen kamer, extra nachten, extra gast / partner, ophalen van de luchthaven.


GEVORDERDEN

Ben je al bij de basisweek geweest en wil je deelnemen in de gevorderde groep? Ook voor jou is er een pakket. Inmiddels heb je misschien gemerkt hoe lastig het is om je aan je schrijfuren te houden. Extra structuur en een zetje krijgen, kan geen kwaad om je schrijfplannen concreet te maken én te houden. 


Je begint met een privésessie in Haarlem (januari, dit onderdeel is verplicht), daar gaan we in op je boek, de essentie en maken we je schrijfplan. Die dag ga je ook in je agenda de schrijfuren en deadlines plannen. Yep! Concreter kan het niet worden. Dus: wanneer heb je hoofdstuk 1 af, wanneer hoofdstuk 2, wanneer eindredactie. Maar ook: wat staat er in dat eerste hoofdstuk en waarom? Je gaat naar huis met een strak doortimmerd plan waardoor je precies weet wat je wanneer moet doen.

(normale prijs 249 euro)


Daarnaast kies je uit:


3 uur schrijfcoaching (juni / juli, op basis van aangeleverde stukken volgens het schrijfplan

(normale prijs 49 euro p.u)


een vervolgschrijfweek in Spanje (jij kiest datum). 

(normale prijs 995 euro, excl meerprijzen)


2 uur schrijfcoaching (augustus, op basis van aangeleverde stukken volgens het schrijfplan) 

(normale prijs 49 euro p.u )


de schrijfretraite in Nederland (dec17/jan18). 

(normale prijs 395 euro)


Het hele pakket? Dan krijg je 20% korting. 

Je betaalt niet 1.935 euro maar 1.568 euro


De korting geldt niet voor de meerprijzen voor een eigen kamer, extra nachten, extra gast / partner, ophalen van de luchthaven.


TOT WEL 20% KORTING VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Boek je minimaal drie cursussen ineens dan krijg je tot wel 20% korting! 

Kies je er 3 van de 5 = 10% korting  

Kies je er 4 van de 5 = 15% korting 

Alle cursussen (5) = 20% korting !

 

Dit jaarprogramma is echt iets voor mij!