Geef het levensverhaal cadeau!

Wat weet je nu eigenlijk écht over je ouders of over je opa en oma? Hoe zag hun jeugd eruit, wat voor rol speelde het geloof in hun gezin, hoe leerden ze elkaar kennen, hoe waren hún ouders, wat deed opa eigenlijk voor werk, met welke waarden zijn ze opgegroeid?


Zou het niet geweldig zijn om dit terug te lezen in een boek? Een boek met alle waardevolle verhalen van je ouders of grootouders? 


Cadeau van onschatbare waarde

Misschien heb je al jaren plannen om er écht eens naar te vragen. Natuurlijk weet je dat het op een dag te laat is… Stel niet langer uit, en geef dit bijzondere cadeau aan je vader, moeder, opa of oma. Er zijn prachtige gelegenheden om '100 jaar na vandaag' te geven. Denk aan een speciale verjaardag, moederdag, vaderdag, trouwdag, pensioen of de geboorte van een kleinkind. Of simpelweg om je waardering te uiten aan je ouders. 


Meer dan enkel een levensverhaal

Als je denkt dat je je ouders hun geschreven levensverhaal cadeau geeft, heb je het mis! Je geeft namelijk een unieke ervaring. 


Zo werkt het

Tijdens hun vakantie in Spanje reserveren je ouders minimaal vier dagen voor '100 jaar na vandaag'. Ik interview ze en blik met hen terug op hun leven. Tijdens de interviewdagen verblijven ze in heerlijke hotels. Alle vertelde familieverhalen bundel ik in een waardevol boek. 


Van interview naar levensverhaal

Samen een leven doorlopen is een persoonlijk proces, daarom zorg ik voor een ongedwongen sfeer. Interviews vinden op verschillende plekken plaats: tijdens een wandeling, aan de rand van het zwembad, op het strand of op een terras. De gesprekken neem ik op. Ze zijn de basis voor het boek. Uiteraard aangevuld met foto's uit het verleden.


Er bestaat ook de mogelijkheid om ter plekke een fotoreportage te laten maken en deze in het boek te verwerken.


Jouw cadeau: al die dingen die je niet wist van je ouders

Wat dit cadeau bijzonder maakt, is dat ieder familielid in het gezin een rol heeft. Een grote broer blijft altijd de grote broer en de Benjamin blijft altijd de Benjamin. Sommige onderwerpen bespreek je daardoor niet (meer) met je ouders, bewust of onbewust. Doordat ik jullie gezinspatronen niet ken, leg ik vragen moeiteloos op tafel. Grote kans dat je in het boek verhalen leest van je ouders die je nog nooit hebt gehoord. 


Bovendien geldt: heb je vragen die je zelf niet wilt, durft of kunt stellen aan je ouders, bespreek dit gerust met mij. Ik zorg er graag voor dat deze onderwerpen besproken worden. 


Meer informatie? 

Klik hier of klik op een van de onderstaande buttons.

Speciale momenten om '100 jaar na vandaag' cadeau te doen aan ouders, opa's of oma's

Je ouders zijn nog steeds samen? Dat moet gevierd worden. Ik zoom in op het liefdesverhaal van je ouders.


Eén van hen heeft een speciale verjaardag? 50, 60, 65,70, 75 jaar? Dan zoom ik in op hoe leven tot nog toe was en wat de verwachtingen zijn van de  toekomst. Een vijfjaarlijkse update is bespreekbaar (en erg leuk)!


Genieten van het leven: met pensioen? Dan zoom ik in op het werk, hoe dat het leven heeft beïnvloed in het gezin en hoe de gepensioneerde zijn /haar tijd zal gaan vullen.