Dit zeggen de cursisten over de schrijfweken
[kijktijd: 4.45"]

Janneke en Anne Marieke vertellen over de schrijfweek

Helena en Suzanne hebben
hun verhaallijn te pakken!

En dít schreven ze….
Je vindt nog veel meer recensies op de Facebookpagina van '100 jaar na vandaag'. Klik hier.

"Wat een week! Net thuis gekomen van de schrijfweek in de prachtige schrijfvilla. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. 


Brenda is een vakvrouw met passie. Waar nodig is zij streng, maar rechtvaardig zonder je het gevoel te geven dat je het niet kunt. Zij luistert met respect en zorgt ervoor dat iedereen weer terug gebracht wordt naar het boek. De opbouw van het programma vond ik uitdagend en gestructureerd, vol met verrassende opdrachten, vaak met humor."


- Sarah (november 2016, Ronda)

"Deze schrijfweek bleek een perfecte combinatie van leren schrijven en vakantie houden, waarbij de autobiografische invalshoek er een extra dimensie aan toevoegde. Ik vind het een prachtige formule

Met name de prettige, humorvolle en eerlijke begeleiding van Brenda maakte deze week voor mij tot zo'n succes. Er is veel ruimte voor ieders persoonlijke verhaal en proces, en tegelijkertijd die focus op het schrijven."


- Nelleke (juni 2016, Granada)

"De schrijfweek heeft ervoor gezorgd dat ik nu focus en structuur in mijn verhaal heb. Daarnaast heb ik een flaptekst geschreven, die zo aantrekkelijk is dat je het boek meteen wil lezen. Zonder de begeleiding was dit nooit tot stand gekomen. De schrijfweek is een absolute aanrader voor iedereen, met of zonder ervaring, die zijn levensverhaal wil schrijven."


- Annemarie (juni 2016, Granada)

"Ik heb deze week structuur gekregen in een brij van herinneringen waarin ik verdwaalde. Met hulp van de schrijfcoach kreeg ik deze week op een magnifieke locatie in Spanje een plan waarmee ik mijn verhaal kan gaan schrijven.

 

Ik vond het ook verrassend te ontdekken op welke leuke manier taal te gebruiken is en probeer daar nu iedere dag iets mee te doen."


- Petra (juni 2016, Granada)

"De schrijfweek in Andalusië was een fantastische ervaring! De omgeving is prachtig, het programma boeiend en verrassend, de groep veilig en vertrouwd. We hebben gehuild, maar nog veel meer gelachen en veel geleerd over openingszinnen, dialogen, focus, cliché's en details. De week heeft alle verwachtingen overtroffen. Op respectvolle, maar ook luchtige en humorvolle manier zorgt de ©ES methodiek voor structuur, zodat we ook echt met ons boek kunnen beginnen. De flaptekst en de hoofdstukken zijn al klaar!"


- Irene (juni 2016, Granada)

"De schrijfvilla van Granada ligt heerlijk rustig. 


Ik leerde deze week te schrijven vanuit mijn hart en dat heeft mij heel veel gebracht. 

We kregen elke dag creatieve schrijfoefeningen, en daar zat er één tussen waardoor ik echte vrijheid voelde. Een inspirerende schrijfweek!"


- Anita (mei 2016, Granada)

"Professioneel. Dat is het enige wat ik er over kan zeggen. 


Op wens van mijn dochter schrijf ik mijn levensverhaal voor mijn beide kinderen. Ze is, denk ik, heel trots op haar moeder maar ze wil ook zo graag weten hoe haar moeder déze moeder is geworden.


- José (mei 2016, Granada)

"Aan de slag met verrassende opdrachten die het creatief denken naar boven brachten. Het dubbelschrijven, het dansen en fladderen met woorden, het 4 bladzijden schrijven, het mekaar aanvullend schrijven. En dan het brengen van structuur de ©ES methode zo goed aangeeft. 


Verder: een finca mooi gelegen in de bergen, de schrijftafel onder de olijfboom met de Sierra Nevada op de achtergrond. Schrijven was een vreugde, elke dag opnieuw. Schitterend!"


- Christel (BE), (mei 2016, Granada)
"Elke dag heeft de schrijfweek mij gevoed om mijn boek verder vorm te gaan geven. Het gaat mij na deze week met het schrijfgereedschap dat ik hier heb gekregen, gewoon lukken. 

Hier krijg je ruggengraat, waardoor ik kan zeggen: mijn boek, die komt er, 100%.

- Mercedes (mei 2016, Granada)

"De schrijfweek in Granada was in één woord: geweldig. En in 31 woorden: inspirerend, inzichtgevend, hoopgevend, zingevend, fantastische schrijfomgeving, een mooi uitzicht, heerlijke tapas, zeer goede begeleiding, heel prettige schrijfkompanen, een inhoudsopgave, een flaptekst, schrijflust, nieuwe toekomstplannen en veel huiswerk voor de komende tijd!


Daags na terugkeer kwam ik bij een vriend en zonder dat ik iets gezegd had, keek hij mij aan: ‘Daar is iets moois gebeurd in Spanje!'"


- Paul (mei 2016, Granada)

"Een leerzame week! Er waren toch wel een heel aantal dingen die ik niet wist; welke zinnen zijn goed bruikbaar als beginzin, welke tijd gebruik je, hoe wissel je korte en lange zinnen af, hoe bouw je een structuur etcetera. Zeker ook heel goed dat er persoonlijk mee gegaan wordt met je verhaal. Dat helpt helpt om je verhaal goed op papier te zetten."


- Hilde (BE) (maart 2016, Granada)

"Wat mij aansprak is dat je niet per se schrijverservaring hoeft te hebben. Ik liep al jaren met het plan rond om een boek te schrijven maar wist niet hoe ik moest beginnen. In de schrijfweek heb ik dat geleerd: eerst een structuur opzetten en dan pas schrijven. De indeling, de flap en het eerste hoofdstuk zijn af. We hebben veel tips gekregen waar ik verder mee kan op een manier die bij mij past!" 


- Mariëtte (maart 2016, Granada)

"Ik heb veel gehad aan de verschillende opdrachten die we kregen. Wat ik heel prettig vond, is dat je telkens teruggebracht wordt naar de focus, naar je structuur. Ik kan nu met de rode draad van mijn verhaal aan de slag. Tijdens het nabespreken van de dagelijkse schrijfopdracht krijg je direct de punten terug waarop je moet letten. Daar heb ik veel aan gehad. Het was een heerlijke week!"


- Ludia (maart 2016, Granada)

"De toegevoegde waarde van een schrijfweek is voor mij dat ik hiervoor al veel nagedacht had over wat ik wilde schrijven maar hier, door het proces en de feedback van Brenda en de groep, kom je opeens tot een heel ander idee of een ander uitgangspunt. Je komt los van dat je wat je hiervoor hebt geschreven."


- Denise (maart 2016, Granada)

"Brenda helpt je om de verhaallijn scherp te krijgen. Dit wisselt ze na een stukje theorie af met opdrachten die gevolgd wordt door waardevolle feedback van haar en de mede-cursisten. Of je nou een levensverhaal wilt schrijven of wilt toespitsen op een bepaalde tijd in je leven, het is beiden mogelijk. De persoonlijke aandacht was er de hele week en hielp mij goed op weg. En dat alles in Zuid-Spanje. Een cadeau aan jezelf."


- Emma (maart 2016, Granada)

"I was born in the Netherlands and have lived in New Zealand and Australia for 60 years. I speak Dutch but write in English. I was promised a course that would help me write my Lifestory. I am used to writing business reports and have not often written creatively. Brenda has provided me with a practical set of tools and tips to get started, I am confident my book will be so much better using my new skills. In conclusion Brenda offers you personal coaching during the course to get structure in your story. I am ready to go and highly recommend this course if you want to write, whatever form you choose."


- Reinier (AU) (maart 2016, Granada)

"Terug van een weekje schrijven. Maar niet zomaar schrijven. Nee, met heel veel deskundige tips leer je hoe je het best je eigen levensverhaal kunt schrijven. Ik had niet gedacht dat er zoveel bij komt kijken als je je verhaal mooi, leuk en pakkend wilt schrijven." 


"Zeker een aanrader."


- Thea (maart 2016, Granada)

"Ik ga naar huis met een flaptekst en een structuur voor mijn levensverhaal. Ik weet waaraan een openingszin moet voldoen, ken het belang van een goede dialoog en beschik over diverse manieren om een verhaal boeiend te maken. Het belangrijkste voor mij is dat Brenda mij heeft laten ervaren dat ik creatief kàn schrijven en dat ik effectief een verhaal te vertellen heb..!"


- Concetta (BE) (maart 2016, Granada)

"Tijdens de schrijfweek heb je volop rust en tijd. Dan gebeurt het dat je in combinatie met de (schrijf)oefeningen en de gesprekken, tot de ontdekking komt, dat je boek over een compleet ander onderwerp zal gaan dan je aanvankelijk dacht. Dat is bij mij gebeurd, door de fantastische begeleiding en het meedenken van Brenda."


- Rita (december 2015, VIP-week aan zee)

"In de schrijfweek in Spanje leverde Brenda maatwerk. Ze had elke deelnemer snel in beeld. Zowel in schrijfstijl als in de rode draad in het levensverhaal. Ze biedt structuur in het verhaal als ook hulp indien nodig. 


En dat alles onder die heerlijke Spaanse zon in die prachtige villa."


- Ada (december 2015, VIP-week aan zee)

"Naar Spanje gaan voor een schrijfcursus van zes dagen; voor mij was het nieuw. Ik werd beloond want het was geweldig; de VIP-locatie bij zee is bijzonder vanwege de sfeer in en om het huis, de zorg en het heerlijke eten wat we kregen en zeker niet op de laatste plaats zoals Brenda de cursus gaf en verzorgde met originele opdrachten, de theorie die we kregen en de persoonlijke aandacht. Ik heb genoten."


- Anjo (december 2015, VIP-week aan zee)

"Ik had zoveel te vertellen dat ik door de hoeveelheid niet meer wist waar ik moest beginnen met mijn verhaal. Het schrijven van mijn boek werd tijdens de schrijfweek behapbaar gemaakt door de gebruikte methodiek. Zo mooi hoe de gevonden verhaallijn uitpakte voor mijn verhaal!"


- Birgit (december 2015 (VIP-week aan zee)

"De gevarieerde opdrachten die we elke dag kregen waren niet alleen een stimulans om mijn pen te pakken en te schrijven maar ook om een verhaallijn te vinden. Die week ongestoord bezig zijn met een klein groep schrijvers in een prachtige omgeving gaf mij een eerste aanzet voor mijn verhaal dat ik graag met mijn kinderen en kleinkinderen wil delen."


- Ruud (september 2015, Granada) 

"Ik heb zoveel verhalen in mijn hoofd maar er was nooit de rust om te beginnen. Ik had een zetje nodig. Die heb ik gekregen op een heel inspirerende manier. Aan de voet van de Sierra Nevada, oh wat is het daar mooi, heb ik ontzettend veel geleerd tijdens deze schrijfweek."

Antoinette (november 2015, Granada)

"Een zalige schrijfweek in de Sierra Nevada vlakbij Granada waar je verhaal wordt aangescherpt. Brenda structureert, verbetert, doet suggesties. Alles met veel enthousiasme maar vooral heel professioneel. 


Soms word je letterlijk naar je verleden terug gekatapulteerd, de ene keer roept het een lach op, de andere keer een traan. En dat in de geweldige schrijfvilla in de bergen. Twijfel je nog? Gewoon doen!"


- Kathleen (BE) (november 2015, Granada)

"Onze sessie kan zo beginnen", ik zie het nog binnenkomen op mijn iPad. Persoonlijke aandacht, leerzame groepslessen, leuke groep, inspirerende omgeving, lekker eten, goede wijn en begeleiding van een professionele en enthousiaste schrijfcoach - dat is wat je te wachten staat als je deelneemt aan de week '100 jaar na vandaag'. Na 40 jaar werken als psychologe, 20 jaar beeldend kunstenaar voel ik me nu ook nog een beetje een schrijfster! Dank je wel Brenda!"


- Tatiana (september 2015, Granada)

"Voor mij is schrijven op dit moment verwerken. Dat betekent veel emoties en daardoor zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Tijdens mijn schrijfweek in Spanje heeft Brenda me geleerd gebruik te maken van structuur waardoor ik als vanzelf helderder ging schrijven. Thuisgekomen leer ik van de coaching die ik van Brenda krijg. Langzaam maar zeker komt er iets van een boek op papier en krijgen mijn emoties hun welverdiende plek." 


- Anita (oktober 2015, Ronda)

"Wát een prachtige, inspirerende, leerzame en vooral warme week. En dit laatste zegt niets over de temperatuur maar alles over de fijne mensen en de schrijfcoach. 


Delen is vermenigvuldigen en dat hebben wij volop gedaan. Mijn boek staat nu als een huis. Dank je wel Brenda, het eerste exemplaar draag ik aan jou op!"


- Nita (oktober 2015, Ronda)

"Leren hoe ik mijn levensverhaal op een inspirerende manier kan schrijven die ook nog eens bij mij persoonlijk past. Ik heb dit als heel bijzonder ervaren, net zoals de persoonlijke aandacht en adviezen die ik gekregen heb. De heerlijke ontspannen sfeer heeft eraan bijgedragen dat ik mooie inzichten heb mogen ontvangen die ik zeker ga gebruiken in mijn boek. De verzorging in de schrijfvilla was in een woord TOP."


Meinsje (oktober 2015, Ronda)

"Wat een geweldige schrijfweek was het! En dit alles onder de bezielende leiding van Brenda. Veel geleerd door haar coaching en knap dat zij zo'n goede sfeer weet te creëren. De omgeving en de gastvrijheid van de gastheren van de schrijfvilla bij Ronda hebben er zeker toe bij gedragen om het tot een succes te maken."


- Marjan (oktober 2015, Ronda)

"Een schrijfweek in Spanje is een bijzondere ervaring. Doordat je in een groep werkt krijg je zoveel inspiratie, ook van de anderen. 

Er ontstaat een soort magie door het vertrouwen wat je in elkaar hebt. 

Mijn boek voor mijn kleinkinderen heeft nu een start gekregen." 


- Ati (oktober 2015, Ronda)

#1 Een schrijfweek in Spanje in een schrijfvilla waar je je meteen thuis voelt. 

#2 Schrijfoefeningen & 'n map vol schrijftips. 

#3 Een dosis individuele aandacht voor   ieders' specifieke stukje. 


"Drie superingrediënten voor een fijne en leerzame week die mij veel inspiratie heeft gegeven. Brenda, bedankt!"


- Sonja (oktober 2015, Ronda)

"Deze week heeft me meer gebracht dan ik ervan verwacht had. Ik heb genoten van de ochtendbijeenkomsten, die nuttig waren om je inzichten in jezelf en de anderen te verbeteren. Langzamerhand durfde ik emoties toe te laten en zelfs te tonen, die ik al jaren onderdrukt had. Dank je wel Brenda en de rest van de groep. Ik kan deze schrijfweek iedereen aanraden......"


- Lies, 78 jaar (oktober 2015, Ronda)

"Het was fantastisch, de cursus, het warmschrijven waar de dag mee begon. Indeling maken, structuur in je verhaal krijgen aan de hand van opdrachten. Zien hoe iets waar jezelf al zo lang mee bezig bent opeens vorm krijgt. Maar zeker ook de zon, het eten en de omgeving, de goede zorg in de schrijfvilla wat voelt als een warm bad. Zo los van alles dat je écht alleen maar met schrijven bezig kunt zijn. 


Bedankt!"


- Lies (oktober 2015, Ronda)

"Wat was dit een gave week! Voor wie van schrijven houdt, terug wil blikken naar zijn/haar leven of een leuk boek wil schrijven voor de kinderen en of kleinkinderen. Ik zeg: 'niet twijfelen, doen!' Brenda is een inspirerend, verrassend, professioneel en creatief mens. Zij brengt je met behulp van diverse oefeningen, tips en trucs op een verrassende manier naar de basis voor je boek. Ook door de groep krijg je veel inspiratie. De schrijfvilla bij Granada was ook al zo fijn. Kortom: WAUW!"


- Anja (sept 2015, Granada)

"Als je van schrijven houdt, met de hand en op papier, is er eigenlijk geen fijnere vakantie te bedenken. Je leert met Brenda’s verrassende en creatieve opdrachten herinneringen uit jouw leven ordenen en beschrijven. Ook de minder mooie, de nog steeds moeilijke.


Zo krijg je niet alleen stevige grip op je materiaal, maar ook nog eens een flinke dosis inspiratie. Heerlijk!"


- Annette (september 2015, Granada)

"Eerst een interessante Minicursus, daarna een unieke Dagcursus en uiteindelijk 'schrijven onder de Spaanse zon'. Deze belevenissen heb ik mogen ervaren onder deskundige leiding van "onze" Brenda. Door haar enthousiaste en inspirerende begeleiding en aandacht is 2015 een schrijfjaar voor mij geworden. Ook zeker namens onze schrijfgroep uit Andalusië : Brenda, bedankt...!"


- Doortje (september 2015, Granada)

Door deze schrijfweek is mijn interesse en motivatie om te gaan schrijven alleen maar groter geworden. Het gevarieerde, verrassende programma heeft mij veel inspiratie gegeven. Alles bij elkaar; de professionaliteit van de docent, de groep, de locatie en de gastvrijheid hebben bijgedragen tot een fantastische week. Het was voor mij een heel leerzaam avontuur onder de Spaanse zon met Brenda als grote inspirator.

- Sienie (september 2015, Granada)

"Of je nu veel, weinig of nooit hebt geschreven, een week in een schrijfvilla met heerlijk eten, een topdocent en aangenaam gezelschap overtreft ieders (schrijf)verwachtingen. De juiste dosering van schrijftips en theorie, net genoeg om je weer met frisse blik op een nieuwe opdracht te storten; de adequate en snelle feedback waardoor je snel verder kan; het schrijven en de omgeving. Ik heb al heel wat schrijf- en dichtweekends elders meegemaakt maar kan DEZE van harte aanbevelen!"


- Conny (september 2015, Granada)

"Voor het eerst heb ik echte diepgang in een cursus meegemaakt. En wat voor een cursus. Onder begeleiding van een bevlogen, inspirerende, motiverende Brenda van Es heb ik in Granada (samen met mijn mede-cursisten & zus) een schrijfbelevenis meegemaakt. Niet alleen de schrijfoefeningen die varieerden waren een eye-opener. Maar vooral de schrijfopdrachten en begeleiding en waren 'op maat'. Gelukkig kan Brenda ook 'streng' zijn en je gedachtenstroom en emoties mooi verwoorden en herkaderen. Of je nu wel of niet 'kan' schrijven, door Brenda ga je schrijven! Vellen vol." 


- Renée (juni 2015, Granada)

"Met het zorgvuldig opgestelde programma van Brenda van Es tezamen met haar niet aflatende enthousiasme en professionele leiding bevond ik mij in één klap in de wereld van de schrijver.

 
Los van een gedicht voor Sinterklaas en een opstel op school had ik geen enkele ervaring met schrijven. Voordat ik mijn koffertje had gepakt kreeg ik enkele opdrachten van Brenda en gedurende de loop van de schrijfweek werd het me veel duidelijker waarvoor die dienden. Meer verklap ik niet..


- Harriet (juni 2015, Granada)

"We hebben een hoop geleerd daar in Spanje. Hoe je jezelf kunt opstarten, hoe je een verhaal een speelse vorm kunt geven, dat je moet kiezen voor een bepaalde structuur en dat daarvoor ongeveer duizend mogelijkheden zijnMijn zoon is enig kind. Hij heeft later niemand om herinneringen mee op te halen uit zijn kindertijd, niemand om het doen en laten van zijn ouders en grootouders mee te bespreken. 


Als ik hem de verhalen niet vertel, wie dan?"

Anja, 57 jaar

"Met allemaal schrijvers aan tafel. Wat een feest! Wat hebben we veel geleerd. Veel gedeeld, gelachen, ontroerd geweest. Daarbij een klein beetje vakantie gevierd, genoten van de zon, het eten, de rust. Brenda is een ontzettend fijne begeleidster. Ik vond het een creatieve week met zeer doeltreffende opdrachten


Brenda, bedankt voor je persoonlijke manier van kennis delen en uitstekende verzorging. Ik heb genoten van... A tot Z...!"  


- Kitty (maart 2015, Granada)

"In een relaxed hotel in Ronda op verhaal komen met Brenda van Es. Deze week 

heeft me zoveel vertrouwen gegeven dat ik haast niet meer met schrijven stoppen kan.


Brenda, ik ben zo blij en dankbaar dat ik deze week met je heb mogen doen!"

 

- Henny (maart 2015, Ronda)

"Een boeiende, spannende leerrijke week waarin plaats was voor dansen en fladderen met woorden en met plezier schrijven. Dit alles in banen geleid door Brenda die daarin op een zeer creatieve manier begeleidt. Warm aanbevolen.." 


- Lucy (maart 205, Ronda)

"De blik die je werpt op je leven kan soms monomaan zijn, is ook persoonlijk en jouw waarheid is de jouwe. Maar oh, wat is het verfrissend als door originele "werktuigen", door Brenda aangereikt, je gedachten de diepte in te laten gaan en vervolgens binnen een bepaald tijdsbestek in een verhaal omgetoverd worden. En dat dat lúkt! Johan en ik zeggen: iedere pensionado zou iets van zijn tijd moeten stoppen in deze verkenningstocht." - Madeleine, 65 jaar

(maart 2015 Granada)

"Samen met mijn vrouw deed ik mee met de schrijfweek in Granada. Een intensieve week waarin ik verschillende stukken van mijn verhaal heb geschreven en veel gereedschappen kreeg aangereikt om er een goed verhaal van te maken. Brenda van Es is in staat om de kernpunten uit een levensloop naar boven te halen en je in korte tijd aan te zetten om verschillende verhalen op papier te krijgen. Feedback van de medecursisten draagt bij tot verdere verdieping om je verhaal door te geven aan (klein)kinderen en andere dierbaren. Naast het schrijven is er tijd om de stad en het Alhambra te bezoeken of te fietsen in de Sierra Nevada." 
- Johan (maart 2015, Granada)

"Ik kijk terug op een fantastische week met een lach en een traan, georganiseerd door Brenda van Es. Zij doet dat op een inspirerende en originele manier. Het schrijven wordt een feest! Mijn levensverhaal ga ik zeker verder uitdiepen en afmaken: heb waardevolle tips gekregen. Het brengt je op een ongelooflijke manier dicht bij jezelf! Brenda, bedankt daarvoor.


- Corinne (oktober 2014, Ronda)

"Voor de schrijfcursus werd ik geïnspireerd door Brenda zelf in de radiouitzending van Cappuccino een aantal weken geleden. Nu, een paar dagen weer thuis, na een zeer boeiende, intensieve, waardevolle en professionele schrijfweek kijk ik terug op zoveel mooie momenten die ik heb meegemaakt. Brenda is motiverend en vol passie bezig met haar cursisten. Ze werkt met een afwisselend programma met geen enkel saai moment. Voor mij is er een andere wereld opengegaan. Lieve Brenda, hartelijk dank daarvoor." 


- Mieke (oktober 2014, Ronda)

"Schrijven aan het verhaal van je leven is best wel spannend ! Brenda begeleidt de cursus met hart en ziel en zorgt dat het steeds weer een uitdaging blijft. Elke medecursist geeft zij haar volle aandacht. Respectvol zijn wij allen met ieders' verhaal omgegaan en deelden we vele mooie momenten. Ik ga met heimwee naar huis, maar ik voel mij rijker. Ik heb immers 6 nieuwe vriendinnen uit Nederland erbij. Het is dus geen adieu, maar een 'tot weerziens'." 


- Yolande (BE) (oktober 2014, Ronda)

"Dubbel en dwars 5 sterren waard! Inspirerend, motiverend en zeer bewogen leidt Brenda in 6 zeer intensieve dagen haar cursisten naar ieders doel: Het levensverhaal van hunzelf of van een ander te vormen tot een levensboek!

En.. niet te vergeten: de schrijfvilla waar je helemaal tot rust komt door het fantastische uitzicht, de super verzorging die ze bieden en de uitstekende accomodatie!" 

- Riek (oktober 2014 Ronda)

"Als eigenaar van de schrijfvilla bij Ronda heb ik een klein beetje over de schouder van de cursisten mee mogen kijken tijdens de cursus 'ik en mijn levensverhaal'. De manier waarop de cursisten begeleid worden, de passievolle manier van aandacht geven en de wijze waarop de groep samen gebracht wordt zonder de individuele doelen van de cursisten uit het oog te verliezen: ik neem mijn petje af! Hoewel ik als oud- trainer/cursusleider denk te weten waarover ik spreek zeg ik toch: ga niet op mijn oordeel af maar lees het oordeel van de cursisten. Lovend, en terecht! Graag tot de volgende keer!" - Wilbert

IK WIL GRAAG MEER WETEN, STUUR MIJ INFORMATIE!

 

Doe mee met een van de schrijfweken in Spanje 'Ik & mijn levensechte verhaal'. Geniet van het schrijven, de persoonlijke begeleiding, het Spaanse leven en nog veel meer…!

Hier wil ik meer van weten! Stuur mij svp informatie.

Doe mee met een van de schrijfweken in Spanje 'Ik & Mijn levensechte verhaal'. Geniet van het schrijven, het Spaanse leven en nog veel meer…!

IK ONTVANG GRAAG DE INFORMATIE!